oskar, jag är ingen tjej...

Som vanligt uppdaterar jag inte allt för ofta! Men vad saker det hänt sen sist!

Det var jkpg helg förra helgen! VILKEN HEELG! Den började bra med en After work på hotellet. Jag hade Emily där bak på cykel och jag trampade som en tok. Väl där så var de bästa redan där! Så vi slank in med en öl och ett glas vin. jag och Emily spanar dökött och vi lyckas även tjuvlyssna en del. Mest Emily, mer span för elin.
Monica är lömsk. hmm. Men jag spelar med;) haha sen får vi veta VÄRLDENS BÄSTA nyhet!! Jag blir sjuktglad. hoppar omkring på gatan. haha velvets boss kollar på oss som vi vore idioter! sen säger han grattis och vi fortsätter gå. Ett annat par säger" det avr ett jäkla gapande då!" jag är helt till mig och gapar ändå bort till Olles. Emily var inte helt med på nyheten men efter ett tag så! Emily min kärlek!! Väl inne på Olles så får vi äta med 3 andra nissar. 2 polacker och en svenne! Men de är trevliga. Vi går hem och Emily somnar i soffan:)

Lördag och Elin och Monica ska göra stan och Torget. Eftersom inegn var sugen på nått på torget så tog det ungefär 3 minuter och sen avr vi därifrån. Gick runt på stan och jag hitatde inget så blev sur och bestämde att A6 skulle vara bra. Löningshelgen och lördag! Smart elin! Vi valde ut några butiker och gjorde dem. En hårfön inhandlades till monica så jag slipper släppa på min varje gång!
Sen hem ,vila, fixa och laga mat. Vårrullar och kycklingasoppa! Kan nog inte bli mycket bättre:)  Folk började komma och det blev en helbra kväll! Hann träffa ericsson och dennis, bra killar!:)
Föran hos Monica med allt folk, det var Malla, Emily, Amanda, Jonas, Lollo och massa mer!
Jag och Malla gjorde Olles på kvällen! Jag bara älskar henne. Bättre vitamin får man leta efter!

Söndag och Elin har mått bättre. Jag och Monica degade i soffan hela dagen! underbart.
Söndagen måste vara den bästa tv-dagen på hela veckan. Jag satt fast. det var oth, GG och ensam mamma söker. Sen var det söndagsfilmen och sen avr elin trött och somnade;)

Måndag och elin gick 07.00 för att hinna med bussen till tåget och sen hem och sen jobbet. 18.00 somnade elin i sin säng och vaknade 08.00 på måndags morgon:)

Torsdag och Fralle ahr ringt till Elins mobil. Elin ringer upp
"hej, du hade ringt?"
" hej, Ja vi ska på bio ikväll"
"haha okej, gött:)"
"haha bra! men då fixar jag biljetterna!"

Typ så lätt de. vi hann säga lite emr och lite emr invecklat men ändå TYP! Vi såg en sjuuuuuukt bra film . SE DEN! "låt den rätte komma in"
Eller se den inte. beror ju lite på!

Fredag. elin erbjuder sig att komma tidigare till jobbet. 09.00. Kl 16 när hon ska gå hem så märker de att allt inte ä klart. Hon erbjuder sig att stanna och göra ostbuffén tills lördag. Runt 16,30 släcks hela restaurangen ner och det luktar konstigt. Det har kommit vatten i proppskåpet och ingen ur peronalen får lämna byggnaden! skönt! 19.00 kommer elin därifrån. Hon rinegr då Fralle och Jansson. Idol hos Jansson! bättre värre. i pausen hinner vi gå över till jennie och gosa med en av tvillingarna!
Fralle och Jansson är bra de med! bäst typ!!

Idag, lördag har jag jobbat. Lika mycket helvete idag med typ. men humöret är på topp:) Jag ska leka emd fralle!


Kärlek!


RSS 2.0