BULGA 07

Måste ju skriva om allt som hänt den senaste tiden. Helt sjukt mycket fakutskt. Kan inte mer än säga att juni har varit en underbar månad.

Bulgarien! Resan jag och fralle sett framemot sååå länge. Så äntligen. Packade våra väskor och begav oss mot landvetter. Mamma Anette körde ner oss. Direkt när vi kommer in stötter vi ihop med de 5 grabbarna från falle. Fralle får vara med lite på deras resedagbok. Haha kul värre. Checkar in.
?alltså alla ser ut att vara typ 17??
Haha så jävla bra nu efteråt. Men iaf. Vi slipper knappt sitta nått på landvetter utan får hoppa på på planet direkt. Får en tjej bredvid oss. Fralle somnar sådär gött mot min axel. Sen vaknar hos till de bästa i filmen. Då flabbar vi så tårarna sprutar. Tjejen skrattar med. Vi börjar prata. Visar sig att hon ska jobba på utestället ?The cat? Hon tipsar en massa. Hon var hur söt som helst. Väldigt trevlig. Några otroligt irriterande människor satt bakom oss och sjöng någon sång. Vi kom fram till att de redan hade hemlängtan och var väldigt nervösa. Haha.

Tar typ 1 timma att få våra väskor. Hoppar in i bussen. Jag och Fralle kan konstatera nästan direkt att vi är de enda flickorna på bussen. Eller okej, de var 3 till. Men de avr dä med sina pojkvänner. Och så tanten i fram, som var där med gubben. Trollis-folket nr 1 sätter sig längst fram med oss. Haha HK spyr hela resan. Såå kul. Får stanna 2 ggr.

Kommer till hotellet. Vi lyckas igen. Haha balkongutsikten mot de nerbrända gräset och ett träd. Haha så jävla underbart är de! Vi var de enda som hamnade på sidan med ojämna tal med. Hmm konstigt värrer. Vi hade iofs morgonsol och vaknade alltid till fågelkvitter istället för musiken från poolen. De tackar man ju inte nej till liksom. Fralle vaknade typ alltid tidigast och gick ut och satte sig för att itne dö i sitt egna svett. Iofs svettades jag lika mycket meen jag vägrade gå upp. Morgonfrillen avr gooo. Orka göra sig iordning för frulle eller? Jag och fralle gick som vi var. Sexy värre alltså.
1 glas vatten (ibland 2), en orostad rostemacka med sylt, Äggvita, ibland äggröra och meloooon.

Vi hade helt guld väder. Över 30 grader varje dag. Så dagarna flöt typ ihop.
Vakna
Äta frulle
Ner till stranden
SOLA
BADA
SOLA!
Hem, lite poolbad
Vila
Göra iordning sig
Käk
Fest
The cat
Gratis shot
Redbull vodka
Las palmas
Shakie shakie
LAZUUUUUR!!!
Pirre
Hem sova
Och sen började man typ om. De var gött värre.
Fralle blev lite sjuk en kväll så då käkade vi bara sen avr de hem och viiiiila.
Fick grannar på ena sida. Rummet hade fått ett lite speciellt namn. Norrmännen håll traditionen igång. De tackar vi för. Fick en liten lätt utskällning av mannen en dag. LENA? Nån som känner henne?
GangsterLena! Knarkar Robin var också en kär vän. Haha trevliga typer i Bulga säger jag bara.

Jag är Happyface och hoppas fralle med är.
Sunny Biacht 2007

Love E

sweet

Studenternas helg. Så glad för dears skull. Toppen väder helt klart.

Det är helt sjukt hur snabbt en helg kan gå. Som för studenterna. Man går och väntar på denna helg i över ett år, så kommer den och den är över på ett ögonblick.

Men iaf. fredag: Gick upp till Nicke, hjälpte honom med strykning och disk. Sen gick vi ner till stan och kollade kortegen. träffade Fralle. Vi hängde på blommorna på alla som vi hade tänkt. sjuuuukt varmt. gick in till Jossan. de Hade den kallaste affären i stan. Sen hittade vi Cissi, Vi gick och köpte glass och kollade på lite bilar när de åkte. Sen gick vi upp till Erik och firade honom.
Jag och cissi gick hem och hon fick sina presenter. Bättre sent än aldrig liskom. På kvällen gick vi och träffade gammla vänner.

Lördag avr de lite slött och sen blev de fest på kvällen. Bogrens. SÅ bra var de. jag och Malla kom fram till att vi borde festa mer ihop. Lätt som en plätt!
dansade runt med Mallonbrallon och Nicke och Per och ALLA andra.

Kom hem. gick och träffade alla på valentino där alla är. Gick hem med Liza en bit. sen blev de med Malinx2 och de andra.
Henke och Basse kom förbi en sväng och vi tjötade till säkert halv5. trevligt värre.

Söndag och Balen. De var sååå fint.

Sommaren är underbar. Gud vad jag gillar den.

På Tisdag far vi till Bulga. gött värre!

Love E

Give her a brain

Okej, ni som var på matchen (tomten - valtorp)kan itne missat dagens.

Fralle frågade om jag ville följa med och se på valtorp. Klart, sa jag. hade ju inget annat för mig liskom. Så vi begav oss. ville ha en plats i skuggan men kunde ju bara vi drömma om. så vi parkerade black mamba där vi TRODDE de skulle bli skugga. Går in och råkar missa Malla. Men sen ser vi family Olsson/Uvesten. Så vi ställer oss där.
Me an mallon pratar lite. I paus blev vi sugna på korv. vem blir itne liksom? Så går vi dit. kilometersköööön!

- ååh, varför ska alla köpa korv i pausen?
- jag vet fakutskt inte. såå onödigt.

Så vi går in och kollar lite gammla söta kort och får tillbaka gammla minen från när man var liten och sprang runt där. Kul värre fakutskt.

Sen köper vi korv och jag vinkar på farfar som itne ser mig så gubben bredviod vinkar tillbaka istället.
Går tillbaka till våra platser, äter vår korv. en liten kille får nästan en boll på sig och börjar gråta. FÖRSTÅR JAg. jag tänkte "stackarn, tänk om han fått den på sig!"

Sen helt plötsligt höt jag bara "BOLLEN!" hinner tyop reagera noll och böjer mig. TRO FAN JAG FÖR BOLLEN RÄTT I ANSIKTET!

jag börjar typ grina. alla börjar skratta. (skulle jag med gjort såklart)
grejen är den att jag böjer mig för långt så när jag får bollen i ansiktet åker huvudet ner i räcket med. så jag håller på och dö!
Tårarna sprutade och jag försökte hålla leendet på topp. GUS I HIMLEN vad ont de gjorde.
Så här sitter jag dagen efter med en nacke som känns som den gått av. huvudet som dunkar som fan och en näsa som borde genomgå en skönhetsoperation.
PLUS att jag fick bruna slingor i håret igår som kanske itne avr tänkt.

Cissi är föröverigt en kaka, riktig chokladkaka.
Snart åker jag och fralle och då ska vi med bli kakor. men än så länge får vi vara glad över att våran vän är en:)

Love E

I need you... and you

Sista dagen på Fölungen i fredags. Först tyckte jag att de skulle bli så skönt att sluta. Mest för då visste jag att de skulle vara början på sommaren och att allt skulle börja. men så i fredags så kände jag bara att jag skulle sakna de här ungarna som jag haft en månad så himlans mycket! Så fredagen var rena kramkalaset. Ösregnade gjorde de med. haha, jag tänkte mest att gud avr ledsen för att jag skulle sluta. helt genomblöt och stelfrusen begav jag mig hem, ringde Fralle och frågade avd hon tyckte om fotbollen. Hon skulle åka och jag fick göra som jag ville. Fotboll var ju inlagt på schemat och jag hade inget annat för mig såå till Valtorp for vi. Utan paraply eller regnkläder. Och vi ska vara rutinerade fotbollstittare. - Men man behöver inte betala här. de har ju inte ens ett staket. - Öhh, hej. betalar man här? - ja, Spelar ni i Valtorp? - ehh, nee. -Då blir de 30:- vaaar. --- -Fan, jag måste lära mig bli mer oärlig! HAHA, efter en och en halv halvlek åkte vi hem. Då var jag dyngsur! På lördagen vaknade jag halv 7. tyckte inte jag skulle försöka somna om så gick upp och kollade band of brothers. sjukt bra! Gjorde stan, Åt hos farmor åkte hem och solade. Åkte upp till Jossan för att hon skulle fixa kvällens frill. Påvägen upp i trappan tog jag med med Malla. Så jäkla bra blev de. Synd bara att de blåste storm när jag skulle cykla hem. Men de fick bli som de blev. Pratade med Fralle. Gick till förfesten. funka laaaa? Vi såg iaf matchenoch ja. Åkte till Skövde. Berra körde. jag var DJ. jävligt bra när jag fick i Abba. Blev dock väldigt fort nedröstad. När vi var vid den tidaholmsrondellen märker Fralle att hon inte har med sig sin plånka. VAFAAAAN, tänker jag. Men värdlens bästa Berra kör hem Fralle och de börjar letandet. Jag beger mig mot Bogge. Tur som jag har hittar jag Jossan och hennes lumpenpolare. JAG ÄLSKAR SCHLAGERBAREN!!! Vid 00.40 kommer Fralle. Lovely! haha hon är såå bra, Me likes. Hon ska hitta Adam så jag och Jossan drar varvet. På bogrens Hittar vi Mr Bartender. HAHA, tråkigt irriterande person. "Träffar" Emil, ¨han sitter inne på Voda och står på utsidan. Men vi ser varndra iaf medan vi pratar. Säkert ett halvårsen jag träffade honom. om inte meer. herre! Söndag var söndag, jag var trött. Fotboll med Cissi och Fralle. Kik - Umeå 0-5. Synd värre. veckan i punkt. måndag: Jkpg. tisdag: klipp i skövde. Onsdag: nationaldagen? torsdag: Jobb på Utsikten, stan efter. fredag: Studenten! lördag: - Söndag: Balen!

UTAMNINGEN!!!!!!!

1. Skrattar otroooligt HÖGT.
  Japp, helt sinnes högt med. Och åt ingenting. Massa folk måste tycka det är otroligt irriterande. Men vafan jag kan inte råför de. Jag tycker de mesta är roligt. Jag kan skatta i flera timmar känns de som. Blir helt knas om jag sitter hemma en hel dag och inte pratar med någon. Endel brukar säga att skrattet smittar av sig. De är bra. Mer happyfaces!

2. Äckelmagad. HAHA, heter de ens så? Men iaf, ni fattar. Jag mår så himlans dåligt. Som när jag började på dagis och skulle byta blöjor. jag avr nära på att spy varje gång. Alltså allt sånt. klarar inte av fötter och sånt. usch och fy!

3. Ordmärkare! Sån jävla ordmärkare är jag. Henrik stackarn är mest utsatt. jag klarar inte av när amn skriver "mÄst, förrÄsten" ja men ni vet. Sen kan jag bli helt sjuk när jag börjar tänka på hur man skriver. "fan, där skulle jag ahft en kommatecken." "Börja aldrig en mening med MEN. vafaan!"

4. SVEA in my heart. Finns bara 3 ord. JAG ÄLSKAR DE!
 
5. Att hålla tider är itne riktigt min grej. jag kommer ALLTID en kavrt försent. Jag är aldrig klar när folk ska komma och jag för stressa! haha jag lyckas jämt med. Jag säger de igen. Ska vi vara någonstans klockan 18. Säg gärna 17.30 till mig då. Då lär jag vara där vid 18. Dock är jag itne ensam om de. jag tror de ligger i släckten. iaf i familjen. Nicke är exakt likadan. han är bara lite värre.


JAG UTMANNAR ALLA EN GÅNG TILL!

Love E

RSS 2.0