Vem tror han att han är?

Okej, än en gång så sitter  jag och tänker tillbaka på sommaren som var.
HELT SJUKT BRA, var den ju! jag är så nöjd nöjdare NÖJDAST!  Nu sitter jag och lyssnar på Takida. Jag och Malla var bra på Takida. Innan vi ens kom dit hade vi hunnit med en hel del. Haha vi har fortfarande lite liggandes där borta. Meen det blir ett nytt äventyr nästa gång det blir utgång i jkpg. OCH de blir snart. VÄLDIGT snart. En brahelg i jkpg är planerad.

En liten snabbisflytt till jkpg ska även hinnas med innan jag far upp till Sälen! Ska bo hos mina älskade! jag kommer hinna leka oändligt med emily, lollan och monica såklart:)

JUL PÅ FALBYGDENS OST - 10/10 10-22.
Jag bara älskar de. jul jul strålande juul! Sitter en del i kassan och julmusik strömmar ur högtalarna, carola och gänget! jag sitter mest där och är nöjd. Sjunger med när det behövs tar en lite svängom om det behövs.
Fredagen då allt startade var sinnes. VILKEN DAG! vi jobbade 15 timmar, Jag gjorde mina två första jullådor. HEELT SJÄLV! Till musikerna
" Okej, jag ska erkänna en sak, det här är mina första korgar, jag hoppas ni blir glada!"
" Då vill jag bara berätta att det här avr de bästa sdom hände på hela kvällen"
 En glad Elin traskar iväg tillbaka till butiken och tar glatt disken och diskar den!
Samuel lyckas slänga mitt bankkort på donken men den snälla arbetaren gräver fram de!

Igår var jag och lammet i gbg och shoppade. Svanten handlade för båda så jag struntade helt klart i shoppandet och var mer stöd för hans inköp:) Telnor-nissen lyckades dra sönder mitt kort och på banken sa de att jag avr tvungen att bege mig upp till norge och fixa ett nytt. haha. 3000:- senare i väskan gick vi glatt på stan igen:)
 
Idag har jag nog tagit betalat av basshunter. Var grymt likt på kortet och jag började flabba. HAHAHA vem fan har basshunter på sitt bankkort? Snygg-nissen?

"vem tror han att han är? Ingen Mr Skövde iaf!"

Kärlek!

RSS 2.0