Olivia Olson

jag har jobbat klart på osten! Sista dagen i söndags med pernilla. De var en skön söndag. Inte allt för mycket folk coh ja, jag blev bara arg en gång! lyckat lyckat!

I lördags lekte jag med fralle på kvällen. Vi käkade först på mingus. de var gööött. Jennifer tyckte vi var störda? var de det hon sa?
Sen åkte vi till Skövde! Där hade de ingen snö och vi kom fram till att vi inte ville bo där. Vi skulle iaf se på Bio och då inte vilken bio som helst utan Saw 4! Fralle varnade om "rycken" Jag var beredd. Vi hade inte ens hunnit igenom reklamen förrens Fralle hade fått sitt första! haha. som jag garvade. Hon sa då till killen bredvid henne. "jag kan få lite ryck, bara så du vet!" "Jo jag såg de" haha jag skrattade ännu mer! Filmen var braaaa! Fralle lyckades bara slå mig en gång och de avr ju skönt de:) Haha. SE DEN! (inte med fralle bara) Vi bytte lite julklappar med. sådär mysigt som de bara kan bli. i bilen:) sååååå bra.

Söndag - Jobb (se ovan) Efter jobbet kom kusinerna. De var braa! iofs alltid bra när de är här. mycket skratt bjöds de på. Vi skrapade lotter. Malla var lätt bäst. Jag coh Sarah kom väl på sista plats där. Sen såg jag alla program av julkalendern som jag hade missat.

måndag - inte vilken måndag som helst! Julaftonsmåndag:)07.15 gick hjag upp för att se julkalendern. såg den en kvart och sen somnade jag om tills mor kom in. Hon tyckte jag skulle kolla under granen. och ojsan hoppsan vad låg dääär?
jo en film.
Gick upp till farmor, trodde inte att de skulle behöva bli bråk i soffan meeeeen. Min kära bror lyckades ju iaf. Jag och Malla försökte med allt. Vi lyckades till slut.
mat, julklappsutdelning, skrap av triss, KALLE ANKA.
Jag och Malla dog av skratt när vi spelade kort. Nått nytt vi började med i år. haha sååå kul. martin är såå söt. den lille ska till Kanada imorgon och spela hockey! herremin!

Tomtar hos farmor - Elin och Malin.


Sen gick vi hem och då kom mormor, heinz och Stephan. Vi fikade sen så hade vi julklappsutdelning. haha de var kuuul. Vi gick varv på varv.
soda´grej, matberedare, verktygslåda, WESTLIFE-skivan, struvjärn och så fortsätter de...

tisdag - Juldagen. käk hos mormor och heinz. Bäst av allt är godiset. som alltid. muuuuumma.
Jossan sminkade mig till kvällen. Lovely!
hem till Vera fixade. förferre hos johanna. trevligt. Men vem tar någonannas öl? VAVAVA?! Ni v et vad den borde ha!
Sen gick vi till ut, de var kulkulkul. träffade Tutta, de var kuul:) seriges sämsta band spelade för kvällen! de tackar vi för!
Slutade med en massa is.

jag och Vera gick hem och jag var trött.
Somnade.
Idag är jag mest bara trött och nu måste jag packa!

KULJUL!

Love E

Dollar Bill

20/12
Idag skulle vi egentligen ahft tomtegröt på jobbet. men icke. de hade vi igår. Mest bara för att idag hade de vart 4 dagar kvar till jul Och vi hade kommit in på 20. haha Bästa beskrivningen.
Osten är mys. Tur jag har min sockerpärla pernilla där. Hon kommer med små paket. Som idag fick jag ett hubbabubba i.
Hubbabubba är bra. de har vart höstens solsken på jobbet. Som vi tuggat:)
Karin var på sitt superhumör. haha guud. Tur jag klarar orden och hon fick tillbakatugg:) MOhaha, skit ska skit ha!
Sen var jennifer där. Alltid lika kul när hon kommer ut till oss och jobbar! Vi pratade mest om allt och ingenting. Kvinnan åker till öarna på lördag och är där en vecka. Vi kommer sääääkert träffas på flygplatsen där nere den 29.e.

I torsdags var jag och Pernilla och fikade hos Kerstin! Jag gillar verkligen Kerstin! massa fint hade hon. Och kerstin är inte som oss vanliga. Nej nej. När vi gör lussekatter så snurrar vi dem lite. Kerstin hon GÖR lussekatter. Ska de va så ska de va:) Guud vad jag kommer sakna henne!


"när vi hade Hawaii-tema så ville han att vi endast skulle ha snäckor på brösten!"
HAHA

Love E

RSS 2.0