long time

Jag glömmer jämt bort att skriva. mest så typiskt.
Och men jag har hunnit fylla 20, jag har hunnit glömma leg. första gången jag var på systemet, jag har dansat konstant en hel kväll, Fkik har vunnit sin första allsvenska match mot Linköping! jag har jobbat min första kväll på piren. och massa mer har med hunnit hända.

blev helt tokskrämd på jobbet idag. andreas hade krypit ner i en kartong och låg och väntade på att jag skulle komma ut från "lunchrummet" som består av ett bord, en uppochner vänd papperskorg och lite hinkar med majo som man kan sitta på. Precis bredvid frysen. myyyyyyyys värre. men iaf, till själv grejen. där låg han och jag kom. Då hoppar han upp. TRÅKIGT VAD JAG SKREK. De som satt i Vipen började asskratta. Jag slutade aldrig skrika och de andra slutade aldrig skratta. Dagens roliga. jag har jobbat på piren med. De har vart kul. Helt annat mot vanliga.

jag är mega förkyld och orkar inget. HELT JÄVLA SINNES!

idag kallade jag josef pucko hela dagen. de var med kul. han trodde pucko var en bra grej. Därför han var ett råpucko. vi skålade ihop så ett glas sprängdes i min hand, så nu är den helt sönder uppriven. det är kuljul värre.

Idag är jag trött. trött på de mest. Bli en bra dag imrogon. Ge mig bara.

love e

CISSI 18 year!

Okej, Jag är en dag försen! MEN GRATTIS SOM FAN TILL CILLA! 18 ÅR!
Liksom värsta grejen! hon är iofs still lammisCissi. Men de kommer hon alltid vara:)

We are gonna lose weight

Igår jobbade jag. Vi hade sinnes mycket att göra. så jag sprang som en blå. sen hade jag mått sms av fralle. Hon ville mest leka för hon hade tröl. Så jag sa att hon INTE fick komma hem till mig. men hon kom ändå. satt och tryckte i bilen. tur att jag bnara fick och kolalde i fönstret lite. Så vi åkte till PA.s. Där köpte fralle Påskgodis. TILL HELA FALKÖPING ungerfär! Vad jag skrattade. jag skrattar fortfarande! AHHAHAHAHA
¨
Sen fick hon fölhja med in iaf. så hon satt och kollade lite i olika tidningar, läste min sms och kolla kort. jag skrattade igen så jag började blöda i halsen. men de var kuuuuul!

Sen så såg vi på sisters & brothers. de är braaaaaa!! Sens åg vi jersey girl. Gertrud. sååååååå söt. haha jag skrattad eigen när jag gick och stängde av datorn och fralle gjorde nått annat.

Vi har bestämt oss för att skippa lite kilon till buggan! Så fralle har gjort ett schema som vi ska följa till punkt och pricka nu1 SOM FAN ATT VI SKA!

By the way så glömde fralle av att de var den 11.e på onsdag. 11 som i 11 APRIL!!! SOM ÄR ETT JÄVLIGT VIKTIGT DATUM DE HÄR ÅRET!!!! mer säger jag inte" kom på själva!!!

nu ska fralle jobba. hehe. jag ska baka bra och städa.
Love E

You turn me on!

Jag ljög fralle. hihi jag sitter inte på toa och bajar nu.

Okej, jag ahr jobbat. haha. alltså jag gillar jobbet. Idag stog jag i kassan. Råkade trycka in 950:- istället för 95:- fick lite lätt panik skrattade lite och gick och fixade. Det fixade sig. sen råkade jag trycka in att 3 kaffe och en kaka skulle gå på 105 kronor. detta fixade jag även efter typ 5 minuters tänkande och vipps så vart de bara 45 kronor för 3 kaffe och en kaka!

Sen har jag typ gjort 100 ostkakor. Nej jaga hr inte gjort dem emn jaga hr liksom fixat till dem. "hjotronsylt och grädde vaaaaaaaa?!" *mega smile*
Sen kom de bästa! jag och annbritt stod och fixa nått så går de sista gästerna och då ba gubben gör värsta grabbet i röven på hans tjej. bara de att de var gamla och hade typ kärlekssemester! Annbritt lägger sig på golvet och jag bara hör ett kvävande skratt. jag själv för hålla minnen och blir helt knall röd i fejjan! tråkig mycket vi skrattade efter de!
Då berättade jag om paret på planet du vet fralle! * voff voff* HAHA. då skrattade jag ännu mer! Och om blickar kunde döda! SÅÅÅÅÅ jävla bra! kommer itne ihåg avd du sa men gud!

Sen åkte jag till sara och martin de fyllde år. eller martin fyllde ju för en månad sen men
HAHA malla är fan den bästa ever!
"ja men så är de ett träd. och så är de en sån där trädgrej runt den!" haha men just de ja. en såååån grej! du är sköööööön!!

Sen cyklade jag och jossan hem .haha farfar förstörde hela skostället och jag typ skratta så jag grät. stackarn!

ikväll blir de itne ferre även fast jag typ dör av festfever! men men vi tar't nästa helg istället! föööör då är en viss person 20 !! ja du med fralle. du komemr allid avra äldre än mig. en dag ska jag fixa de där!
jag ska play min friend frallebabbi! jag tror vi ska göra varnadra olika tjänster. eller hon ska få göra mig en tjänst iaf. hihi.

3 dagar fuckers

Love E

Fralle and Babben goes Bulgarien!

Tänka sig. Vi ska ut och resa! hihi. till Buggan! Idag bokade. Och liksom mitt i allt så fick vi för oss att vi skulle kolla andra hotell. Eller egentligen avr de nog mest mams som satte igång nått i fralles huvud! Men vi tittade. Fast inget slog de hotellet vi hade bestämt oss för från första början!
FAN VA GÖÖÖÖÖÖTT! Jag ska typ ba bli så hääääääääär brun /-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------/ Fooooooooooorreal!

Fralle ahr lovat mig ett shepp med håriga bulgariska män! Det kommer med bli love!


De är så skönt att jag bara bestämde mig för att stanna hemma i sommar. De kommer nog bli en bra sommar! känns som de iaf. Jobbet kommer iaf bli huuur bra som helst.

5 dagar nu folk! KOM IHÅG 11 APRIL!

Love E

I'm blogging Again!

jag ska jämt skriva mina rubriker på engelska. För alla som känner mig vet hur jävla fucking graet jag är på engelska. och ni som inte känner mig vet de nu med!

jag kommer bli värsta bloggarnörden! fralle isf kommer de vara ditt fel. jag kommer få bloggfingrar!

Min pappa kom hem med mat till mig förut. Negerfadern! (nej han är inte mörk)
Han har varit i Spanien i typ 5 dagar. Och han blir sjukt brun. Folk har liksom frågat vart han kommer ifrån. haha "farfars spermie" brukar de får till svars då! Nej men han är svensk. men måste blivit nått fel med piggmentet på honom. Så vi andra får väl pressa på Meddo ett tag till.

Haha som Marcus och Monica som är i Thailand som kommer hem nästa torsdag. Haha frågade monica om jag hade någon chans på att hinna komma ikapp dem! haha monica var bran men marcus? HAHA han behövde jag itne ens sola i solarium för att kunna slå! MOHAHAHA

6 dgar kvar. Sen är jag 20!!! Undra vad jag får i födelsedagspresent!
jag önskade mig nya fiskar. men mor vägrade. sa att jag inte skulle ta hand om de. HALLÅ?! vem tog hand om 1och2 om inte jag?

Nu är de typ dags för sängen. Jag ska ju jobba imrogon! På osten. Hos oss luktar de fakutskt gott så ni är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA:)

Love E

Hello Bloggi

Okej, nu skriver jag. BLOGG?! jag som hade bestämt mig! NO BLOGG FOR ME! Men nej nej måste ju fasiken hänga med i trenderna! (eftersom jag är en såååån trendgay!)

Faktiskt så var de Fralle som fixade. Hon är snäll hon. Mest kul var väl namnet! Snorren som var min säl eller ÄR min säl. Som man kan sticka in handen i backen! Tråkigt söt må jag säga!

måste skriva snabbt med! haha så har jag värsta skrivtårkan nu med.  HELT SINNES!

Men jag ska bli värsta bloggarn. hela tiden överallt.

Hört att vi ska till Bulgarien kanske? VAVAVA?! JAG OCH FRALLE! Vi ska mest bara götta oss! fast jag ska ta detta en annan dag! För då ska jag skriva en heeeel blogg om Bulgarien.

kanske kan säga så för idag. de kommer mer bättre. första gången är alltid första gången!


TJAAAAAAA!

Nu har jaaaag (http://marrebarre.blogg.se) gjort en blogg till min kära vän! Hihi!

RSS 2.0