shoping

JAG SKRIIIVER NU!!!!!!!

I lördags var vi i gbg jag och fralle! haha, vi var inne på varenda H&M. Och vi gick ALLTID ut med en påse från alla. Vi shoppade så jävla smart. De var en underbar dag. Vi hittade precis allt vad vi behövde. de var ingen som hade ångest över nått efteråt. Fralle inhandlade väl sin miljonte bikini. men damn hon kommer bli läcker i dem!

Efter gbg vart de kalas hos jossan. de var gött värre. sen avr jag så jävla trött så jag åkte hem och städade och provade alla kläder igen (haha jag gjorde de mest bara för du hade frågat om de innan frallebabbi!) Sen såg jag björnbröder och sen somnade jag. Vaknade vid halv 4 av att mobilen ringde. Jag svarade som vanligt? Slöddrade nått i typ 4 minuter sen somnade väl jag.

Söndag. paps kommer in och typ frågar om jag ska med till mormor. SJÄLVKALRT! jag hade ju mormorsdagspresent till henne. haha. en parfym som inte varken jag eller mams klarade av längre. Åkte och köpte en apsnygg blomma till min kära mor inna.
fick hos mormor, käk hos farmor och sen hem. trööööööööött.

Idag ahr jag jobbat. Jag fick vara själv med 8 minstingar. huuur länge som helst. fick ha mellis själv med dem. BYTA ALLA BAJSBLÖJOR och ja allt annat. När jag kom hem var jag död. MEN detta skulle itne få stoppa mig från att träna handboll. jag drogh på mig kläderna. och upp for jag. HELVETE vad ont jag har nu

Fralle frågade precis om jg workade v 28 helg. NEJ NEJ sa jag. VI SKA TILL BÅÅÅÅÅÅSTAD! Så jävla kul. undrar om sälen ligger kvar på skansen. Kommer inte ihåg vad den heter. haha, jag glömmer aldrig somrarna i Båstad. De avr underbara!

Anna Pihl snart.

Love E

The OC

Idag är de söndag. En helt pigg söndag och det är så underbart skönt.
Igår var de fest. De avr kul. grill hos fralle, sen skövde.
Underbara människor!


Idag skulle jag se på Oc som vanligt. Så börjar de och allt är värsta mysko. jag fattar inget. 6 månader senare. Hallå missade jag senaste programet eller vad? Nej nej. det var bara de att detta var de SISTA programet ever. Då började jag typ grina när jag kom på de. jag blev helt sjukt besviken. Man fick se typ frösta gången Ryan kom till huset och jag ba "åååååh".
Här har man suttit varje söndag klockan 21.00 och kollat på the OC. jag tror itne jag ahr lyckats missa ett enda program så är de sista ikväll!
Vad hände med Ryan. Gifte sig han med Taylor?

Och vart är Sara mitt i min OC deprition. Jo på en strand i Thailand. Du ska ju försjutton sitta med mig på msn och grina!!!

GE MIG OC TILLBAKA!!!

nu ska jag gå tillbaka och börja om allt från början. varje Onsdag typ kl 20.00(Grey's kl 21.00) Ska jag nog börja se på OC.

The Cohen Familey will always stay in my heart.

Love E

Love

handboll är mitt allt. Som jag har väntat att den dagen ska komma och de säger "vi ska starta damlag i faik igen!"
Tror jag sa de till mams en dag, "jag är så jävla sugen mams. Ska jag börja i typ jkpg eller nått?"
En vecka efter får jag de underbara brevet där de står att de ska satsa på ett damlag och vill gärna att jag kommer på mötet!
Jag är så inni laddad. Börjar på torsdag med löp och sen beachhandboll. Beach är nått jag alltid velat spela med. Sjukt jobbigt men så kul. Snabbt går de!
jag är så jäkla glad för tillfället.

Sa till min kära mams att jag tyckte hon skulle börja spela igen. Då frågade hon om jag inte trodde att hon skulle klara de. Till svar fick hon bara "du, jag tror du skulle vara grym. jag vet hur duktig du var innan du var tvungen för att sluta så de är därför jag säger de. Jag VILL spela med dig!"
Då blev hon glad.

"gud, vilka raka tänder du haar!"
"jag vet, vi hade husvagn när jag var lite"
"huh?"
"ne men jag menar tandställning. lalala!"

Love E

Yester-Me, yester-You, yesterday

Helgen har varit helt sinnes.
Alltså stressade som fan onsdag, torsdag och fredag för att fixa allt. vettifan om jag hann med allt jag skulle. Faktuskt så gjorde jag de itne. skrällen liksom. Städa rummet? när gjorde jag de senast?

Iaf fredag slutar jag tidigare och far hem. packar, städar kollar om datorn funakr så jag kan få över pengar. hade fått tågtider av min kära vän. 16,18 hade han sagt. Så jag åkte väl härifrån vid tio över. Precis då kommer värsta skuren. Så på med regnkläder. tänkte att de inte skulle vara nått folk på tåget. felfelfel. kommer till stationen 16,14. Börjar småjogga lite lätt till tåget. Kollar tavlan. KVART ÖVER FYRA! Tåget kommer hinna åka. jag tar trappan fortare än fortast. in på tåget. FULLT! vafan i regnkläder börjar vanringen genom tåget! Hittar en plats. bredvid toan. Tar den och tänker att killen bredvid ska av i sandhem. felfelfel. killen ska med till jkpg. så där sitter vi och trycker.

kommer fram. hittar monica. vi tar en snabbis på stan. fixar käka ocgh går ner på piren. Maten smakar apa och vi börjar jobba. Händer inget. regnar som fan. Får åka hem vid halv elva. FAST då har jag vart uppe sen 07.00. trött som fan. åker hem och bestämmer mig för att inte somna innan de kommer hem. lyckas ju inte. så jag sover och de kommer hem med käka. Jag går upp, äter min sallad och somnar.

Lördag:
06.00 ringer klockan och jag beger mig enr i källaren. fixar allt och hoppar på bussen. på stationen sitter Lousie ocg Camilla kommer. vi hoppar på tåget till NORRKÖPING! tanken avr den att vi skulle sovit ända upp. men icke. Vi tjötade hela vägen och när vi väl är i norrköping närker vi inget så jag får syn på en skylt bara´. hoppar av och lollo ser ut som hon är askalas. HAHA så jävla borta. Sen står vi på en parkering i 1 timma.

Kommer fram till dagens jobb. ett tält och en buss och ett tält till och en gocart bana. De är meningen att folket som ska komma ska bygga sin egna gocart. Folket som ska komma jobbar för volvo och monterar bilar.
Vi ba" ja emn vi kan ju hoppas på att bandet ser bra ut iaf!"

inte fan såg de bra ut. iaf dagen gick och vi gjorde typ inget. haha så jävla trötta var vi. gick i våra små egna världar. ´klockan gick och sen så var dagen slut. då hade vi jobbat i 12.5 timma. jag ahde stått och sett på gocart i säkert en timma. kollat när de monterat ihop sina bilar i 30 minuter och massa annart, Typ ätit godis? herreguuuuud.

iaf när vi beger oss till hotellet så har vi fått nya rum. vi får avrsitt enkelrum. vi har tio minuter på oss att fixa till oss. så jag in och slänger upp allt och av med allt på golvet. 10 min senare sitter vi i lobbyn. tar taxin som står där ute. beger oss in till stan. haha men första stället sög röv så vi går vidare. Bomullsfabriken. Malin bayards place. De var trevligt värre. haha klockan 2 är jag slutar och kör nått om att min mage håller på och sprängas. Camilla är inte med på de men vi får med henne hem.
näer vi komemr tillbaka sätter vi oss med de andra. jag blir sjukt sugen på en Mariestad. liksom har jag aldrig blivit innan men just då. Då visar de sig att baren är stängd. haha så vi sitter och bara tjötar. lollo lägger sig. och snart börjar allt folk komma tillbaka. då händer värsta sjuka grejen.

jag ska gå på toa på mitt egna rum. värsta fyllegubben går upp och nån säger
"elin, ta med han så han kommer i säng!"
"okej. men jag kommer nog inte tillbaka mer ikväll då. ha de så trevligt!"

detta avr ju ett skämt så jag smitter förbi fyllisenoch går till mitt rum. DÅ börjar nån rycka i min dörr. Kollar ut genom titthålet och vemfan står inte där om inte gubben. jag vågar inte gå ut. som tur är kommer en annan kille så går med han. haha jag ställer mig och gapar på gubvben
"DE ÄR MITT RUM! GE FAN I DE! JAG BOR DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!"

sen sätter vi oss. och snart kommer gubben och en till gubbe tillbaka. Den andra gubben ba.
"vi har varit inne i ditt rum (megasmilet)"
"HAR NI?"
"japp"
"vafan. vad hade ajg där då?"
"typ massa parfymer och sånt!"

jag får värsta spelet. haha gubbarna hade vart inne i mitt rum! Då visar de sig att jag och gubben ska dela rum. jag typ börjar grina. inte på riktigt men. Tickan fixar. JAPP DEEEN TICKAN!! så jag bor nu själv i ett dubbelrum.

typ vid 04 är jag för trött och säger godnatt till folket. haha när jag ska gå in så står en kille (från volvo) utanför sin dörr. två dörrar från min. jag ba
"kommer du inte in?"
"ne"
"synd!"
"jag hittar inte nyckeln"
"okej. men hittar du den itne så kan du knacka på här då. jag har två sängar. du kan ta den till häger"
sen går jag bara in och stänger dörren. hörde inte ens vad han sa tillbaka.

går typ 2 minuter så knackar de på dörren. haha så klockrent.
"alltså hade du två sängar?"
"jaa"
"kan jag ta högern?"
"ta den du"

på söndagen var jag cptrött och vi gick och åt frukost jag och lollo. camilla fick vi aldrig upp. haha hon var nära på att missa allt. De blev mycket snack kan man säga. HAHA undebrart.
so´v en timma på tåget och hela dagen hemma. tråååååååååkig trött.

idag vare jobb och sen möte

handbollen tas upp igen och jag är så jävla glad! träning på torsdag. beachhandboll trööökigt sköj!

Love E

rain

Idag har de regnat OCH de sjukaste var att igårkväll så satte jag på en OCskiva. eller jag kollade i boken först och valde en del. de har jag aldrig gjort innan. men så liskom ville jag se nått bra. hade sett sista avsnittet på säsong2 en miljonsgånger nu så. Men då valde jag de avsnittet när de regnar! Då tänkte jag. "guuuuud avd jag längtar efter regn!" Så vakanr jag och så reganr de. Då helt plötsligt önskade jag att de itne skulle regna. knaaas värre lirre!

Idag känns mina ögon som 14 ögon heeeeelt jävla uppsvullna. pollenchockx10.

jag har jobabt och är dödens. kommer aldrig komma ikapp mina sovtimmar.

vänner

Love E

blog not blogg

haha min kära lammis rättade min engelska. Som alla redan vet suger den stoort. Dock mycket tacksam över alla som hjälper mig. jag lär mig bara mer och mer.

Helgen ahr vart goo. riktigt skön. Började med att jag åkt till mitt kära dagis på fredagsmorgonen. på rasten såg jag att lollo hade ringt så jag ringde upp. pratade med henne. Sa att jag kunde komma och jobba EFTER jag
hade jobabt klart på dagis, åkt till pernilla och planerat bröllop och sedan packat. Jag kom in på piren halv8. Alla som vet hur de är i restaurangbranchen vet hur de är att komma in klockan 2o30. haha de funakr typ inget. allt var i full gång. jag bara körde. gav några menyer som viste redan ahde ätit OCh betalat. Såääääre. Sen var de slut och jag frös för 5 och vi fick skjuts av Robin. åker till pizzan. jag orkar inte vara kvar där inne så går ut och då kommer de fram några.

- Du får honom för 200:- han är från stockholm!
- Jaa, jag är frååån Stockhooooolm, eller Bromma.
- Okej? jag vill itne ha honom
- Men HAAAALLÅ! JAG är från Stockholm!!!!
- Men jaha? okej. jag tar honom för 2 kor.
- Vaddå 2 kor? Alltså han är från Stockholm.
- Men jag vill inte ha honom.
- Okej, vi gör såhär då. VI byter visitkort! Här får du mitt.
- Vafan ser jag ut som en som har visitkort?
- men ge mig bara ditt kort.
- jag ahr inhet jävla visitkort.
- Alltså är du från Falköping eller?

haha sen så gick de. helt sjukt. han bara slutade allt med och fråga om jag var från falle.

Sen avr de Lördag. jag var trött och funderade på om jag skulle åka hem. i typ 2h gick jag runt och funderade på om jag skulle göra detta. sen blev de förmycket så jag bestämde mig för att stanna. jag tog cykeln ner till stan där ringde jag maria ochtog bussen ut till A6 istället! haha så hade vi fått för oss att systemet stängde 14. Så vi gick dit kavrt i och handlade de vi skulle. Dock stängde systemet 15. så jag gick runt och släppade på mina jävla påsar. trodde jag skulle dö. Sen orkade jag itne vänta på maria mer så jag tog bussen tillbaka till piren. Där käkade jag. sen gick jag ärenden åt alla i personalen. det var en kalaskväll. käk på max var de efter. tanten i kassan är den värsta i hela jag vet inte vad. Hon hade nog lust att strypa mig efter allt jag krånglat. meeeen!

Sen avr de söndag! SÖNDAGEN VI VÄNTAT PÅ SEN FÖRRA DENNA SÖNDAGEN!
lollo vart sjuk så kunde inte följa med.
Men vi ska börja från början. monica vaknar. jag vaknar hjon kommer ut från toan och bara
-hej.
-hej.
-jag glömde tröjorna i omklädningsrummet tror jag. jag kan inte komma på vaert de kan ligga annars.
-okej. men jag ska ner och hämta cykeln och lämna dricksen iaf så vi kan ta den vägen.

Så vi gör en powerwalk ner till piren. DÄR visar de sig att de städat omklädningsrummet! HAHA såååååå inte bra. monica får panik för tröjorna till bowlingen!
å hon börjar ringa. För ine tag på nått så hopn ringer marcus. han komemr ner ochjag köper lite godis så långe. SÅ börjar de värsta. De börhjar rota i soprummet. jag trodde jag skulle smälla aaaav!
hittar de itne.

Sen gör vi oss iordning går till malin coh Elie. trevligt värre. tar taxi till arena. jag går och kollar på Grease och de spealr bowling!

GREASE! jävla underbart. såå jävla kul var de!
Sen får mia köra mig till Malin igen. där visar de sig att de gått vilt till. malin mår itne så bra. jag försöker komma ikapp igen och alla är bara allmänt galna.
Sen åker vi till tapeten.¨Jag skrattar så jag nästan spyr åt monica som nästan spyr för att Elie inte mådde så bra i magen. HAHA sååååå jävla kul.

på taopeten träffar jag maria och david. Där blir jag sittandes med dem. eller david. och sen kommer david nr 2 . jävligt go kille. trevligt värre.

Måndag och nya tag. hem för första kvällen på plantis. Cicci komemr över på en bit mat. fast egentligen kom hon bara lägligt till min förtjusande måltid. snabbisar, mjölmakaroner och köttbullar. de var inte så gott meeeeeen med mycket ketchup så:)

Sen ger jag mig av till madde. där är bara fralle. så vi börjar lite lätt sen kommer cissi och sen madde. de blir trevligt. som vanligt.haha sen gåtr vi upp till tvillinagrna. HAHA så jävla bra. johan sötnöt.
Och de vi hade planerat funkade gött.
Sen ner till plantis. treeevligt värre må jag säga. trött som bajs.
hittar min kära bror och vi beger oss hemåt. han är bra han. melikes.

Tack underbaratse vänner för en så jääääävla underbar helg!

Love E

RSS 2.0