tatatataa

Helgen helgen HELGEN!!! helt sinnes vad bra den har vart!!!

okej. värsta grejen hände på fredagen när vi skulle ta Kaj hem. började köra från Rommen som vi hade planerat. En lycklig Elin och en lycklig Vera! Båda två hade vunnit på lotteriet och vi var nöjd. Vi kör och vi kör. Eftersom vi åkt denna väg ett antal gånger nu så brukar vi göra lite roliga grejer varje gång.
denna gångens grej kan jag dock inte berätta om. Men så är vi någonstan (vi är inte eniga om vart det händer)

- Jag får inte in någon växel. VAD SKA JAG GÖRA!
- VÄXLA VERA!
- MEN DE GÅR INTE!! kolla!!!
Jag ser paniken växa inom vera!

- Vad ska jag göra?  Vart sa jag parkera här då? STANNA INTE!! KÖÖÖR!!!
- Okej, men jag ringer Glenn ( våran gosebjörn på jobbet)
- Ja, gör de!

blablabla...
Vera får in 4.an så vi kör på den. till en shell, där det jobbar 4 tjejer och ett miffo!
Vi får rulla ut bilen sen hoppar vera in och startar på 3.an .HELT sinnes!!! sen kör vi ett extra varv i rondellen och sen ut igen.

-Okej, men ska vi chansa på Sverige?
- Ja, tror du vi klarar de ¨så kör vi!!!
-Jag kan ju starta iaf!

Så vi kör, stannar aldrig. förutom på alla bensinstationer på hela vägen till Uddevalla plus en gräsklippareaffär! på varje ställe för vi göra som på shell, rulla bilen rätt!
I Uddevalla däremot blir det lite mer spänning när vi får rött i en uppförsbacke. Starta på 3.an i en uppförsbacke är de bara vera som klarar.

-Shiit, den vill inte!
- jo kom igen,
- alltså jag måste köra. det får inte slå om till rött nu Elin.
- KÖR BARA KÖR!!!

jag försökte liva upp stämningen lite med lite lekar. eftersom vi körde på 4.an och bilen inte luktade hallon.
så vi lekte billeken (jag vann, med champangefärg, vera losa på svart volvo!) Efter denna besvikelse så kom jag på "döda-djuret-leken" Jag valde räv och vera grävling. den slutade 2-2.

väl i götet så körde vi fel men med mitt super lokalsinne hittade jag rätt. Hoppade ur bilen och såg veras ledsna ansikte.
Jag hoppade på tåget och begav mig till nått braa!
fredagen var braaa! lördagen var med bra. jag shoppade lite i den lilla staden och på  kvällen var det LARS WINNERBÄCK!!!
Jag och Lollan Berg har planat detta sen Grajjan så de var så jävla kul att de blev av!!
LYCKAT BLEV DET!!!
senare på natten sov en sååå sjukt skön stockholmare hemma hos monica och marcus. Me like!!

Söndag är söndag, men jag ska inte klaga:) blev ltie filmmys och sen sov jag. tlöttelin.

måndag och jag och fralle var och lekte me tvillingarna!! SÅ söta! gossigos!!
sen åkte jag och vera upp till oslo igen. kvällens tävling blev "rööv-värme" tävlingen. Jag tror jag vann den med! har ju fortfarnade på min så:)

Nu är de nanni och imrogon blir det sverige igen och på fredag blir det takida med Malla! Lovely!!!

kärlek

meeera!!!

Det har varit två händelserika veckor i mitt liv. Förövrigt två av de bästa må jag nog säga. jag är nöööjd!
Eftersom jag har haft (hör och häpna) SEMESTER!! i juli!! det har inte hänt sen?

Det blev Allsång på skansen! Med Cissi, hade ju inte kunnat tänkt mig bättre sällskap! atograf(elinska) av ANDERS! sen vart de måndaxklubbar, "kör bilen" pankabad, stugan, mer fest, mys med fralle! "lite finare, lite bättre!" ny piercing, grill, spontan resor. pålurad en mobil av snyggve...

Jag var en helg i Jönköping hos min underbara Monica! Hon är den bästa! hade sjuktkul, träffade Lollan Berg, min egna Lollan! vi var runt och härjade. Jag och Monica körde olles, vi gillar de:) Vi gjorde som vi bestämt och det slutade som vi hade tänkt oss. två fulla, elin och monic.or. haha men vi hade kuul. och jag fick massage på 12.an av den snälla pizzagubben. jag bjöd även med honom hem och han var sugen!

Har hunnit med ett nattbad. Elin är nöjd. ett sånt är ett måste!

jag och vera är tillbaka i Oslo. Vi har lyckats med det mesta. När vi åkte upp i söndags hade vi kanske inte jättekul efter uddevalla när vi hade snackat om allt som hade hänt så då kom vera på att vi kunde ha tävling. ALDRIG sen på ern tävling. Den gick ut på : man slickar på två alhgrens bilar, sätter dem på kinderna eller över/underläpparna och sen låter dem sitta. vi satt så i säkert 10 mil om inte mer. VI hann åka igenom två tullar. Vi är oliga!!

idag har nog varit den mest underhållande dagen på länge. började med att vi var sega. ingen superskräll. sen åkte vi och letade jättelänge. hittade inte vad vi sökte så hämtade is och vidare til ÖKERN. eftersom vi var tidiga så...
sen hittade vi våran plats och fixade. Öjvind kom och gjorde de han brukar. mest bara vara världens sötaste gubbe! haha.
Jag och Vera har en grej för oss på grillningarna för att göra dem lite mer spännande. går inte in på de här.
men så såg vi en söt pojk. Så berättar vi detta för Öjvind. Även han tycker detta och säger att han kan fixa både nummer och dejt. Jag säger att 16.00 lbir en bra tid:) haha tror sen säger jag att han inte alls behöver säga nått alls. Vera eggar på som fan. HAHA. Slutar med att Öjvind går fram och säger "Det är två tjejer här som tycker du är söt!" Jag dör av pinsamhet så jag rymmer och vera står och trycker vid grillen. Jag kommer tillbaka och Öjvind kommer tillbaka med den tråkiga nyheten att han var upptagen, men att han blev glad för att "två tjejr" tyckte han var söt.
VI ÄR PÅ EN BYGGARBETSPLATS!! hur många tjejer finns det. Jo, jag och Vera. Men No name! "två tjejer" säger vi bara!
Vi åkte hem och skulle hämta kaffe/choklad. Vera går in till José och skriver på hans skrivbord V hjärta J. Sen kommer José ut och har fått ett bryt. börjar gapa lite på mig. jag ser ut som ett fån och säger att det är vera. jag heter elin?
HAHAH Vera fick pisk!!!
Sen fikade vi. då kom kaffet i brallan, Sen blev jag mer mobbad och ännu lite mer!

ikväll skulle jag och vera gå på bio. Batman var planerat. vi missade den och tänkte - Mamma Mia, Saga 1, STJÄRNPLATSERNA!!!
vi sprang för att komma i tid, vi kom dit och tatttataaaaaaa, biljetterna var slut! vi blev sååå besvikna. hittade en ny bio. snackade med hon i kassan, vi struntade i allt, nu var allt förstört ändå! jag ville ha jelly beans. så in på deli. men icke. åååååh livet var över! försätte gå. vera snackade bajs, jag gjorde ögat. går in på nästa Deli. LURAR SKITEN UR DEM!! MOHAHAHA. så nöjd var jag efter. Vi ska ge bort Vera peng till en uteliggare, men hittare inte en enda på hela vägen! vi är sååå besvikna

imorgon åker jag hem.

"men nu går bussarna åt fel håll med!, vart är världen på väg?!"

Love E


Utkast: hej hej ...

hej hej haaaaaaallå!!
hejg helg helg det var OCH vilken helg de var!

Jag och Vera tog Kaj hem på fredag. Eftersom Veras aircon... är "trasig" och de var värmebölja i fredags så körde vi med öppna fönster hela tiden. skitbra eftersom även högtalarna lever sitt egna liv i lilla Kaj. varmt var de. jepp.
Vi börjar prata om att vi ör hungriga och jag råkar då nämna dunkar. Dunkar är stööört gott! haha så kommer vi till en skylt och vera ba "AHH Munkland" HAHA jag blir helt till mig och väntar. Dock ser vi en ny skylt och då står de inte "munkland" längre utan Munkedal!
haha de hade helt klart vart förmycket prat om dunkar!

Kära far står på 3 älgar och ska ta upp mig. jag och vera ger varnadra en kram eftersom vi inte ska ses på heeeela helgen (tror vi iaf). Jag hoppar in i bilen PÅ förarsidan. Vera får nog en liten chock. jag ÖVNINGSKÖR hela vägen till Lidköping!
Som en gud.

Far - Bra kört!
Dotter - Tack, jag vet.
Far - Du körde ju bara på 3.an hela vägen från 3 älgar och hit så...
Dotter - VA?! neee. eller?
Far - Jo...
Dotter - Men käften. de hade jag väl märkte.
Ett kärleksfullt skratt kom efter detta!

Väl i stugan blev jag välkommen med att familjen U var samlad. Alltsa far, mor son och dotter. mycket trevligt må jag säga. Vi åt och spelade kort. Mams hade fått för sig att plump var ett förjäkla kul spel. Men ack så fel hon hade.
Solning på lördag och sen hem. Hem till Bengan och få ström. Ryggen är bajpaj!

Dock gjorde detta inget eftersom fortsättnignen på denna kväll blev guld!
Vitaminerna skulle festa och jag var inte sen på. Var sugen på plantis som fan!
kalasbra förfest hos Emma. hade svinkul och vilken dans vi gjorde! sen iväg till plantis. bra bra BRA!! hade sjuktkul!!

haha klockan stals och "bag in box" blev mer "vaaar är klockan?" "hääär är klockan"
Jansson blev utslängd eftersom han höll klockan!! HAHA.
jag och Emma gick ut då med. sen begav vi oss till eldorado. Hela vägen dit smed vi planer om nästa besök på plantis!
eller så sjöngs VAAAR ÄR KLOCKAN!!
gick hem och sov.

söndag var de först spöregn och sen var de ström med bengan igen och sen upp till farmor för mat med de andra vitaminerna! tåg till borås där vera hämtar upp mig och vi beger oss mot oslo igen!

idag har vi (mest jag kanske) kommit fram till att 3cm tuppkammen verkligen inte nått snyggt längre. långt hår por favor eller rakat.
dagens roligaste - var när vi åkte på trallen ner för baken 2 ggr. haha.

kärlek

RSS 2.0