Charlie

Snart är jkpg-perioden sluuuut. igen. Går alltid så jäkla fort. Kul har vi. de går itne komma ifrån. Några saker skulle man ju kunna ta bort fast då skulle vi inte ha så mycket att prata om. Eller inte dra dagsrapporterna iaf. DET ÄR ETT MÅSTE! Brukar alltid oftast sluta samma, i ett storflabb.

Monica är skön. Hennne brukar de bli en del mobb på. "frukostdrycks-tyskarna" kommer OFTA upp. HAHA skrattar bara åt tanken.
"Men de är SAAAAAAAANT! de drack SÅ mycket jucie!!!"
jag döööör!

Har vart två sinnes mycket-folk-helger och har slitit häck. Men de lönar!

Förra lördagen bestämde jag och Linda att vi skulle ut. Vi bestämde även att Monica skulle ut. Det blev helt sjukt lyckat. efter en sen kväll på jobbet tänkte vi erövra O´learys. När vi fick se kön ändrades snabbt beslutet till "erövring Harrys" med hjälp av Emely! Öl beställs och vi beger oss mot dansgolvet. Känner inte riktigt stämmningen direkt så blir att vi sätter oss. Lena Ph kommer på och jag och Linda är upp på 2 röda. Vi hittar SUPERBORDET! Där stannar vi resten av kvällen och de är dans och sång för HELA HARRYS!

Blir en spännande promenad hem. Lyckas få tag på en taxi och far till badet. Blir en lika lyckad natt. Karate Kid 3, bröstmuskler, Kill Bill, barnprogram.
C-A.

På söndagen avr jag helt färdig, hoppar på bussen. 7 miljoners tanter som ska till torget sitter och illglor. bakis-snygg ska man vara på söndagar. haha.
Kommer in i lägenheten och vem sitter itne där. Jo Lollo sitter och käkar chips i soffan. haha så jävla klockrent. jag har 10 min på mig att hinna packa och springa ner till bussen igen. Vi hinner utbytta några oviktiga meningar till varnadra. "du har hört de förr och för höra de igen" typ den var de.
Sprang till bussen. lyckas ramla på en helvets trottoar. HAHA Såååå kul nu. väskan går sönder och jag är still bakis-snygg.
Sover i 2 dagar.

Seriöst handbollssnack nu! NU JÄVLAR!!!


Igår avr de utgång igen. jag och Monica hade räknat med en tidig kväll men icke. Jobbijobb och sen till Harrys IGEN! Blir lika lyckat. Elin, Emely, Monica och Markinthepark shakar som...

Pratar med Svante och flanders. Jag och Flanders kommer fram till att Bulga var bra. Svante lovar bort sin keps igen, jag är happy!
jag är nära på att bli påkörd av en bil och vi ger ut mitt nummer till pizzanissen på 12.an. LYCKAD LÖRDAG IGEEEEEN!


Det är nått specillet med scandicsängarna.

Love E

Yra

Bröllop Bröllop! Igår var den stora dagen. Perni och Mackan skulle bli herr och fru Sundberg. Helt sinnes. Jag pluggade som fan på versen och Jossan fixade håret.

Perni var hur fin som helst och jag började typ lipa. Jossan sjöng och jag började lipa igen! Sen avr de fest. Min och mallas önskningar hade gått i uppfyllelse. haha vi var nöjda. Hände hur mycket bra som helts. Farmor avr lovley. Farfar lika så. tog mig en svängom med gubben.
"vem avr de?"
Fick pussa Mackan TVÅ gånger på kinden. de jag väntat på mest! haha. Sen var de dans. Ett band skapades. Vi hade grymt kul!

De ahr hunnits med en möhippa med. 5-kamp och sen sälja resor. avslutning på medis med svensexan. De var med kuuuuuuul!


Annars är de jobb, jobb och så lite jobb. Jönköping är bra. Bra folk. Ännu bättre nu när Malla börjat!
Jag och Monica har blivit hur hurtiga som helst. de är gött värre!

Resan är bokad och annat är kirrat

jag saknar dig sinnes mycket. över en månad sen vi pratade. de är synd. Men så verkar de bli med.

Love E

RSS 2.0