bajjamajjor, strand tylösand och Stockholm i mitt hjärta

hade skrivit värsta bra om hultan och midsommar. försvann allt då eller? Tror nästan de jaa!
Så vi kör igen.

för två helger sen avr de Hultan som stod på schemat. Personalfest med Bautas vilket innebar att de var 8 män, Elin och Veronica. Vi hoppade in i partybussen runt 13.00 och knäckte första ölen runt 13.05. Jag hade tröttnat på bussen innan vi hunnit lämna Oslo. Dock var humöret på topp så de gick braaa. vi tog genvägen över Karlstad så tog mig ett samtal till Bullen.
Hultsfred är Hultsfred och jag nöjt. Nöjt tom. när jag gick in på bajjamajjorna! Såg Mange feat. Tomas Rusiak, Takida, Håkan Hellström OCH Robyn!
Robyn är min gud. Jäklar vad jag gillar henne! grymt bra!! Helnöjd!

Sen var de vecka och de hände väl de vanliga. Vi grillade...

Nu i helgen var de Midsommar. Vi hade tagit ledigt från jobbet för att åka hem och fira denna stora helg i Sverige!
Det tar hundra år att åka hem istället för 5 timmar.

På fredag kommer Vitamin och hämtar upp mig! Jga och Malla ska till HAALMSTAAD! Vi hade inte planerat allt förmycket.  Luriga är vi:) Men de blev braaaaaa!!! vi var på stan. Hittade till MAXI. inhandlade de nödvändigaste?  PARTYHATTEN, PARTYTUTTAN  och PARTYSUGRÖRET! kvällen var räddad. Som vanligt började de regna när vi skulle äta. men vana campare som vi är begav vi oss in i bilen:) På kvällen var de först campinghäng med stenstorparna och sedan var de dags för utgång på stan. Mårtensson var målet! Där hamnade vi. Som vi shakade MED PArtyhatten. Den gick in! haha vi är roliga alltså. " Men tillslut så trodde jag själv på vad jag sa!" haha.

På lördagen var det munkar på tylösand. Där det förövrigt blåste storm så vi begav oss snabbt därifrån.
Vi åkte hem och Elin deckade i sin säng 16.30 och vaknade 09.10 på söndagsmorgon när klockan ringde.
Då hon for upp till sin mormor för att hälsa på släkten ifrån Schweiz. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GULLIGA!

på vägen hem till Oslo tog Samuel "genvägen" Haha. Vi var inte på den snabbaste vägen till Oslo är ju en sak som är sann iaf:) Men upp kom vi:)

Idag var de tisdag. Vilken tisdag som helst? tror inte!!!! ALLSÅNGS TISDAG!!!!  tack gode för att de startat igen!!! Love!!!

Kärlek

Sol och Fotboll

veckan har rullat på bra. Mycket jobb har de varit, sena  kvällar. Men jag gillar de.
I torsdags avr de först på jobb på Rommen/Bautas. Städade och fixade. Sen körde Glenn våran hjälte mig till Telenor för mer jobb. Äntligen liet serveringsjobb. De var riktigt seriöst. Tumregeln på bestiken och allt sånt. Men jag gillar de. Dock var ju klantapan nr1 där och jag fick bryt på pojken mer än en gång!!
Sen kom även Vera dit när de började krisa! haha vi komemr aldrig ifrån varnadra!
Serverade Rumäniens president! efteråt tog vi även ihand. haha. de var STOOORT:)
Vi fcik åka med den mörka mannen som endast talade fransk/norska med mer inslag av franskan! haha. Vera fick sitta i fram och jag låg i bak och dog av skratt. Jag körde min bland franska/spanska/norska/svenska! ahn tjöttade på och vi fattade inget!
Sen var de hem och sova. blev sovmorogn på fredag! jag fick springa till bussen. sen träffade jag Vera och vi målade svenska flaggorna på kinderna! Sen bar de iväg till Lilleborg. Vi var förjäkla snabba så vi hann med en hel del andra saker.  Vi råkade ... och Glenn kom och räddade oss igen! Han är guldvärd:) haha.
Vi for hem, städade, pratade med pål och sa att vi saknade honom. Han tyckte vi skulle komma till sjukhuset och grilla. Sen åt vi en glass och sen begav vi oss till tunnelbanan. hem,pack ner till bussen och sen till swebuss. Ingen kalluft på bussen och den blev försenad. Missade tåget i Götet och vi fick ta nästa. Lite göteborgshäng och vi flippade ur totalt. dock hade vi ritkigt kul.

Lördag och jag skulle träffa Malla. hon kom och hämtade mig coh vi begav oss mot stan. skulle inhandla lite saker. Träffade släkten hemma hos familejn Olsson och jag såg på bilder fran studenten. Sen åkte vi och hämtade upp Emma och resan mot Svalnäs började. in på Coop i Skara, där inhandlades två Sverige-brassestolar. När de tre kusinerna väl var framme slängde de sig i plurret och de blev lite bad. haha. Ni är bra , så är de bara!
Många kända ansikten syntes till på svalnäs strand. Trevligt värre!

På kvällen var de dags för att träffa Fralle! de var lääängesen! hon var så fin i sin gula sommarklänning:) Vi tog en cykeltur upp till coop. Där skulle vi handla picknick. träffade Viktor LJ:) Vi bestämde en fika. haha den där fikan som vi bestämt i över 2 år nu:) 
Vi hittade allt vi behövde och vi hoppade upp på våra cyklar igen. käkade våra glasser och snackade om allt och inget. Vi bestämde att plantis kunde bli vårat mål. när fralle kom på att de var ju faktiskt fotboll på tv. Vi ändrade snabbt våra planer och de blev att vi hamnade i soffan hemma här!
Så skönt att bara sitta och prata med Fralle. Som vi alltid säger "även faast de var jättelängsen vi träffades senast så känns de som om de var igår!"
Frågade även om hon ville tänka sig att måla min tattuering och de ville hon! Den kommer bli braa!!:)
Guld är du!

Idag är de balen och se på Bäsen:) Sen tar jag och Vera Kaj till Norge. jobbar till torsdag och sen blir de Hultsfred med gubbarna! Jag ska dra med mig Glenn till Håkan. Vera har erbjudit sig att ha hand om Pål i rullstolen. HAHA. de kommer bli kuuul!!!

Kärlek! 

nyrenovering

nu vare nytt! Fralle fick fria tankar. och se de är ju bara se resultatet:) somrigt och fint var hennes tanke. haha.
att min bild är längst ner var nått vi tänkte på. så inget konstigt med de. Man lär ju överleva liksom:)
gracias mi amo!!!

Jag och vera jobbar vidare. Idag åkte vi jättefel igen. Gps.en är inte riktigt våran vän. Den ahr tom. fått ett eget namn så vi kan skälla på den utan att de känns jobbigt! Även jag och vera får bryt på varandra, men i slutändan vet vi var vi har varnadra. de är när vi ligger som nu och ska somna in till "Hallelujah". Fina grejer de.

helgen var förövrigt riktigt bra. jobbat på fredagen. Sen kom Erik och Dennis förbi och de blev grillning i parken.
Lördag och Vera var bakis men de var bestämt Ikea och hon åkte med. inhandladesnytt täcke till fröken Uvesten! Nu kan jag sova skönt på nätterna igen:) Sen gick vi på stan och sen slockande Vera och jag körde lite parken häng! sen vart de grillning i parken igen på kvällen.
Söndag och vi hade lovat Börje att åka och bada. Men icke. Erik och Dennis kom förbi igen och vi låg i parken heeeela dagen. de avr gött. Jag och Erik tog en och annan promenad. longboard tävling i parken. fanns en hel del att titta på.

Sommarens mål är att Elin ska kunna åka skateboard. Vi får väl se hur de går. Har mitt trogna stöd Vera. haha

Malla - jag kommer inte hem till torsdag:( en husaren-runda hade verkligen suttit helt rätt! men kan inte bli ledig så kommer hem på fredag. Har du nått inplanerat då?

Än en gång. Tack Fralle för nyrenoveringen. haha. du håller den vid liv!

kärlek!

RSS 2.0