I don't give a fuck

Helgen igen. Orkar inte dra veckorna.
Fast veckan avr rätt bra ändå. haha jag träffade Marie Lindberg på bussen en torsdagsmorgon. trevligt värre! Sen var den torsdagen rätt röv men.

Fredag var de jobb som vanligt. stekardagen. 11-16, jagvet itne ens om jag gjorde nått. emn de jorde jag säkert. typ ALLA luncher.  Sen åkte jag ner på stan. Skulle till alkoholaffären och in till Jossan. man hinner få sagt hur mycket som helst och tiden går alltid så snabbt. Jossan fick min lovelytröja. Gameldagsrosa SVEA tröja. Jag avr stolt öve att klunna lämna ifrån mig min kärlek. Men som hon passade i den! Kommer kännas lika bra att se henne i den:) Sen skulel jag vidare. träffar underbara underbar, Malla! Vi han utträtta några ord. Hon skulle hem till mor och far efter hon vart inne hos Jossan. Så jag sa att jag skulle komma in sen. När jag kom kom hon ut och sa att hon skulle vidare. In till Jossan igen och vi sa att vi ksulle höras senare på kvällen. Jag cyklar förbi Nicke och Mia och fastanar självklart där emd Malla. Nicke insisterar på att jag skulle in och käka. Grilla liksom. jag tackade nej. Jossan kom och hon fastnade med. Haha jag och malla gav henne ett ultimatum. men hon verkade itne vara så jävla på.

Slutade iaf med att både jag och Jossan gick in och käkade. Så jävla trevligt och gott. allt är typ vitlök och vi funderar på om vi kommer dö av ångerna av vitlök senare på natten. haha. Maffiabossen kommer förbi och de dricks lite mer. sen kmemr underbara Nicke förbi efter jobbet, Klockan går och helt plötsligt är de natt.

Jobb lördag och sen är de värsta soft. Ser på nån film som jag glömt bort namnet på. iaf ALLA dör i slutet. minder bra. Mr Malmö ringer och han är typ bäst. Vi börjar diskutera tre kronor. där ALLA med dör i slutet. haha så jävla bra. Komemr inte på sten frisk .HALLÅ?!
Sen så ska jag se åp shooter. så i 3 dar tror jag att jag ser på shooter. visar sig senare att de är miami vice jag sett på. haha underbart!

Söndag är soft. Jag och jossan åker til lskövde. Vi går till Maxi värsta bra. Jag får skoskav. skrällen liskom. shopapr och fixar.

Måndag? MÅNDAXKLUBBEN?! lätt som en plätt. beger oss till ldk på förferre. HAHA kul värre. Men kvällen blir kalas och pernilla är underbar! lovely!

Tisdag. jobb och grill hos Karin. alla mina bra är där. LOVELY igen!!!

Vi planerar. mohahaha....


Love E

...

De var en var en bra dag idag.

the weekend

fredag var de workie som vanligt. jag gick runt där i min egna lilla värld också som vanligt. hade noll koll på inget och allt. Min kära far körde upp mig till systemet efter jobebt oc efter de upp till Malla. Hann prata med henne i typ 30 sek. Så jävla tråkigt att de inte blev nått i helgen. men men. Åkte hem och duschade och fixade till mig. sen gick jag och väntade på monica.
Åkte och skulle hämta marie och Madde. Visade sig då att...

iaf åkte till gudhem. Födelsefest för tvillingarna. Massa bra folk var de!
Sen skulle vi till skövde. Still sinnes bra folk. Madde, Veronica och Hanna. Bra värre! Sjävla skövde kunde ju vart bättre.

Lördag blev chill först. låg i sängen tills jag insåg att skulle jag inte gå upp då så skulle jaga ldrig komma upp. så pratade med Liza. begav mig till henne. Vi gick runt stan. gött värre. Sen åkte jag till kusinerna. bra där med.
På kvällen ringde Jossan och frågade om jag skulle komma på burgare och kolla på vickans 30årsdag. typ självklart!! Nicke fixade käket. jag kollade in brännorna. Sen var de tv. sjuuukt kul .haha jag flabbade så jag grät. sen lipade jag lite till.
I'm fucking love Carola!

På söndagen åkte vi till Lidköping. Så underbart bra väder. Fikade och lite så. sen åkte jag, mams och jossan in och handlade. Körde som en gud!
Sen skulle vi visst lagat mat men då hamnade jag i en solstol och låg där och bara låg. efter amten så målade jag och jossan gäststugan! I BIKINI!! Den hade jag nog itne haft på mig sen jag var i Bulgarien. Sen var de typ fika igen. satt och tjötade och helt plötsligt var klockan jättemycket.

Måndag- MÅNDAXKLUBBEN! jag skulle bara orka. fanns inget annat. haha vi fixade så vi kom
med på bussen. såå jäkla kul var de. Elin&Jossan!
Vi var överallt och ingenstans! träffade Nicke och allt annat folk. Nicke är bra! han är så jäkla frän. haha hans kläder igår var såå jävla balla! jag är grymt stolt över honom! Me likes.
Vi shakade tills vi typ verkligen itne orkade mer och då var klockan 01.58. vi var väl där vid 23 och då satte vi igång direkt!
När vi skulle till bussen fick jossan ont i fötterna eftersom hon hade värsta klacken. Jag erbjöd mig att byta sko. så där gick jag runt i klackar! HAHAHA! Vilken syn. jossan skrattade och sa att vi skulle byta tillbaka. Så när jag ahde vrickat båda fötterna gav jag upp.
somnade på bussen och sen avr de cykeln hem. Lovely!

Nu har jag typ ätit upp en helt burk skärgårdssill! svingott!
kom inte och säg nått annat. för förmodligen har ni aldrig provat. och nej, de räcker inte isf med en gång. man måste lära sig. så är de med allt!

Dansar mest och bäst, de gör vi!

Love E

Måndaxklubben

I måndags var de Måndaxklubben. bestämt sen länge att jag och Malla skulle dit. Malla är min bästaste bästa kusse ever. hon är sååå skön!!
Så himlans skönt att ha henne!

Iaf efter många telefonsamtal kom vi fram till att hon skulle komma hit.
Jag var laddad som bara den. haha malla glömde allt hemma och jag hade typ en muffins att bjuda på som hon itne ville ha! Jaja, jag ska pressa i henne den en annan dag.

Hon kom och vi började lite lätt i köket. efter typ 2 timmar var jag verkligen tvungen. Jag hade typ lovat mig själv innan att jag skulle försöka hålla mig en hel förfest utan att gå på toan. men de gick inte. så jag fick gå. då kom jag även på att soffan kanske var ett mysigare alternativ. så vi tog alla ljus och fortsatte där. jag hann flabba ihjäl mig allt för många gånger inann tommy kom och hämtade oss. han är med skön. Han gillar jag. Väl i Lidköping åkte vi igenom 5 rondeller och vi mådde röven. Det gick iofs fort över. Kom till Stadt. SINNES! Kul hade jag. shakade för 4. malla är stört skön. hon hade noll koll. haha sen skulel vi upp och hämta jackorna för tiden gick ju snabbare än vanligt. haha då hör hon en bra låt och ba "men shit in här" haha så då tog vi sista låten där.
Sen åtke vi hem. jag somnade och malla mådde nog mindre bra!
Men de var de värt:)
Skön natt hade man!

- ja men då sa Tommy : kul att åka med er liksom, ni kommer ju ba "ja men hon ba, jaa han ba!"
då sa ja ba. men va menar du med de?!
sen ba. "
HAHA

Love E

JUSTIN TIMBERLAKE

Ohh yes, jag var där! Till er som inte var där. MOHAHAHA. ni missade en sjukt bra konsert.

Jag tror fan de avr den bästa jag vart på någonsin, och ja, jag har hunnit med en del genom åren! haha kanske inte typ 100 st
men endel.

Iaf, Nicke och Jossan kom ner och hämtade mig, vi fixade lite sen begav vi oss mot Götet. Lyssnade på musik och vi sjöng med tråkgit högt:) Väl framme ringde jag stephan och han sa vart vi kunde parkera. Nicke var sjukt stolt för att han klarade byta filer så bra. haha jag gapflabbade när han berättade om sin kära vän. Sen körde vi runt och runt till nicke fick spader. men då hitatde vi
Fesan kom och vi gick till Hard Rock och kiäkade. Där flabbade jag lite till. Sen gick vi på stan. Jag köpte upp halva svea affären. Fucking love it!
Hem till Fesan och fixade fika.

Sen begav vi oss mot Skandinavium. På spårvagnen satt de 7 miljoners JTfans. haha Jag ringde malla och kollade läget. Hon är goo!
Jag köpte ett programblad igen för för mycket pengar. Men de är de värt! Hörde Natachas "wild horses" och jag fick rysningar. Gick och köpte t-shirts. haha de avr emd kul.

VI HADE SJUKTBRA PLATSER!!!! alltså jag vettifan om vi kunde fått så mycket bättre.
Vi dansade så svetten rann, gapade, klappade händerna och sjöng med!
Nicke min kära var helt till sig. han avr nog den som sett fram emot de mest. jag avr glad för hans skull! jag var glad för min egna skull med iofs. haha. tjejen bredvid mig shakade som fan så jag hängde på.

Timbaland kom in och han blev hyllade som en kung. haha. sinnes. mellan spelet avr grymt med Nelly Furtado som Timbland stod och fixade.

jag avr helt kär när allt avr slut. Ville ha allt en gång till.
men men .svettiga begav vi oss till bilen. Jossan somnade och jag fick hålla mig vaken genom att sjunga emd. sa till nicke med att han skulle sjunga. haha de gick snabbt.

Iaf VÄRLDENS TACK TILL VÄRLDENS BÄSTA BROR!
sjukt bra är du. Tack för biljetten och allt därtill!

(Another Song) All Over Again

Love E

Midsummer

Vi fortsätter. har kommit lite efter känner jag.

Efter hemkomsten från bulga var de midsommar, eller först var de jobb på osten.

Trött som jag var. eftersom planet blivit försenat 8 timmar därnere så vi var hemma 01.30 istället för 14.35. så var jag lite lätt slö

Iaf väl på osten så visade de sig att vi var sjukt många så jag öste lite te, sen gick jag hem.

Midsommar var nästa och jag hade inte planerat nått. så jag började ringa runt. Fralle var sjuk. typ dödssjuk. Så hon bestämemr sig för att inte följa med. Ett klokt val enligt mig.
Kolalr vart allt folk ska. Visar sig att halmstad är målet för ALLA i hela falköping. För en gångs skull hade jag tänkt att inte jag ville åka dit. Men men eftersom alla andra skulle dit så fick jag väl med försöka komma ner då. Pratar lite med davvisfavvis och han säger att han kanske ska åka bil ner helöt själv. Snäll som jag är erbjuder jag mig att jag kan hålla honom sällskap hela vägen ner

Så på torsdag packar jag ihop de jag tycker verkar nödvändigast och beger mig till Habo.
2 timamr senare bil jag avsläppt på Karlstorps camping. Malin och Camilla kommer och möter mig. Jag har inte med mig nått mer än dricka och lite kläder. Haha. Jakten börjar efter ett tält jag kan sova i.

Hittar vart jag kan sova. Träffar pojkarna från falle. Jag och Karlsson ska göra campingvandringen och se om vi hittar nått folk. Träffar några göteborgare direkt. Som pojkarna träffat i bilkön in. Så där slår vi oss ner och sitter nästan hela kvällen. Senare går vi en sväng. Står vi ett tält för nån ska låna en tändare. Känner bara att nått är på min axel. EN ILLER!!! Jag blir sjukt rädd och skriker som en galning. Då är de några nötter som har m,ed sig en uppstoppad iller. Den springer en kille och jagar mig med runt campingen. Jag har lite lätt panik.

Träffade Mr Malmö Mycket trevligt må jag säga.

Började regna lite lätt. Börja regna lite mer. Började ösregna. Jag fick nog och ville åka hem. Lite försent, skulle gå och lägga mig. Okej de var mys men hårt obekvämt och kallt.

På fredagen så ringer Björn. De ska till Honkens stuga. Mr Malmö ska hem så jag frågar om jag för följa med. Får jag. Springer runt på campingen och samlar ihop mina saker. Allt badar i vatten. Gött värre. Åker runt med Johan och Limpan. Haha jag skrattar alltid med de där pojkarna. Handlar och käkar. Åker till Honkens stuga. Sköönt! Hittar en säng. Lägger mig och slocknar. Grill och massa annat kul. Sjukt bra folk!

Hem på lördagen. Sjukttrött. Grillmys med Nicke och Jossan.



Love E

RSS 2.0