siste september

Det jag tänkte skriva var egentligen bara det att Tre dog inatt, han ahr vart dålig ett tag. jag kommer inte ihåg vem av emma eller Fralle som sa det igårkväll. "Tre ser inte kry ut" Ne tänkte jag. han ahr vart slö ett tag, men jag ska byta vatten på honom imrogn då kommer han bli som ny! Men nee, imrose närj ag skulle äta frulle så låg han där. Uppochner i skålen:(

Så nu är han tillbaka med Helena och säkert Ett och Två i Fiskhimlen! det känns bra!

Och en annan sak. Sitter här och lyssnar på Lars. Det är alltid Lars. Nu är det vänner. Den har betytt sjukt mycket för mig sen jag vet itne hur länge. sen jag började lyssna på denna underbara varelse!?
Vänner känns inte samma längre kanske är det bra!?

Jag är iaf hemma igen, blir hemma till 11 okt. Det ska bli skönt att inte behöva stressa igen en helg och träffa alla! Nu ska jag bara ha de gött och njuta va mina vänner!

"ljuset blir större när natten tar form
och värmen blir mer värd i storm"

Kärlek

I miss you more than I should

jansson och Tjäder avr precis förbi. Janne svettade ner min säng medan tjäder låg och gosade som vanligt! Dessa två pojkar är nog mina bästa pojkar! Här ligger man hemma och bara ser på alla idolprogram från veckan (som jag egentligen inte bryr mig om för 5 öre) så ringer det på dörren, mams öppnar, men hör nån henen säga "jag ska kollaom hon lever!" "sen hör man någonannn, "Har hon kläder på sig?" OCH sen stormar de rummet!
Ni två, ni är kärlek på rätt sätt!
Tjäder dricker outspädd saft ur en gräddfilsburk, Janne kan inte dricka kaffe ur en kopp UTAn öra och vi spealr spel på mobilerna.

Igår jobbade jag och Vera på A-Ks 50 års fest. det var trevligt:) Blev ingen utgång men men, jag somnade gött sen:)

Jag var i Borås i fredags och åt sushi, gooott! Monica och Jossan var det som skulle åka och jag hoppade på! Självklart var min ögonsten med! Jag vill bara ha med mig dig hem! Finare får man leta efter!
Sen var det afterwork på JB. Bäsen kom förbi och hämtade upp mig. Vi gick hem till malla för mys! Det blev mys! Vi såg film och käkade gött!

Hann inte träffa Lollan och det gör ont i hjärtat! Men du är första prio nästa gång hjärtat!

Jag blir glad när jag är i jkpg. Däe har jag människor jag älskar mest i världen och det känns bra att åka dit. Även fast jag ska hinna med och träffa alla på minst lilla tiden som finns i heela världen! Så försöker jag!
haha, en människa jag aldrig hinner träffa. spelar ingen roll hur länge vi har pratst om att jag ska komma så spelar det ingen roll. Men NÄSTA gång. ahha då ska vi boka in en tid innan!:)

Imorgon blir det Oslo igen. Upp till Älskade Pemsan. Vi ska ha mys. Iaf litt. Innan vi jobbar natt. Fan helvets jävlar vad jag är otaggad.
Min mor påstår att jag svär förmycket, Monica tycker jag svär förmycket. SVÄR JAG FÖRMYCKET?!
Ett stopp med detta isf, ögonsten ska få lära sig det fina spårket:)

Love E


En helg. inte som alla andra

Jag har vart ledig i helgen. Den har vart bra bra Bästa!

Fredag: uppstigning 06.00. fixar det sista innan jag går till bussen. inte mycket folk och jag får sitta längst fram och är nöjd. jag sover några mil i norge men inte mycket. Busschauffören kör som en kärring så jag missar tåget med 3 minuter. Jag var litt irriterad. Men jag körde en snabbis på stan.
Tar tåget hem. läser min bok. På stationen står mor och väntar. Jag kollar inte vad hon köpt! Tack Mams! Sen åker vi upp en snabbis till stan. jävla snabbis, går bara in till Pörni och säger att Leo får en nalle istället för halsband!
Hem, vila. tills jag kommer på att jag behöver strumpbyxor. Upp till stan igen med Malin. Fiint.
Första paret går sönder direkt när jag kommer hem. Jag har ett par kvar. tack.
Sen kommer det gäster. Mams fyller år. sjukt bra present kom jag på med! Familjen Uvesten ska på Peter Jöback i december! iaf, kl 21 kör paps mig till stationen, klockan är ju ganska mycket så han säger " det är nog bäst jag följer med in nör du köper biljetter!" när han tänker följa med mig upp till spåret säger jag att han kan åka hem istället. jag klarar mig!
Väl i jkpg så står Lollan och väntar på mig. Min söta söta! Vi går till monica och tar ett glas vitt! fiiint! sen ska vi egentligen gå ut. men ingen ork till de. hem och se roast på berns. sen lite prat och sen sooova!!

Lördag: Uppstigning 07.00! Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men tar cykeln till Monica. Hemma hos dem är det full pådrag. det blir frulle för min del.
Kl 11 börjar cermonin. Den var fiin! jag grinade. monica grinade. alla grinade. Leo min ögonsten, du var finast på hela dagen! Det går inte beskriva med ord min kärlek! Kärlek till er alla där nere! Det blev thai-mat a la mamma laolar! sjuukt gott!

Vid 2130 tog jag cykeln igen. Då till min bästa! MALLA! där var det fest! jag fortsatte mitt. Alltså jag hade sååå roligt! vi gick till Olles. ALLTID Olles. Där var LollanBerg! Som vanligt tog vi över schlagergolvet! sen kom "den andra medlemen i klubben" mycket trevligt må jag säga. Det var riktigt längesen. Så ja vi hängde ett tag!

Söndag: Som vanligt är söndagar söndagar! FAST denna söndagen var riktigt bra. jag vaknade sjuukt tidigt. efter ja 3.5h timmes sömn. men pigg var jag och det var babysim! Träffade Madde!
Leo tyckte det var huuur kul som helst så jag och monica hade det med riktigt kul! Jag fick tom. ha på mig en BabyBjörn! det var ju helt sjukt mysigt och jaa, jag kan nog erkänna att jag var den mest  gladaste gudmodern just då!
Sen hem och flum med monica. Bara ligga i sängen, dra på nått dåligt på tv och bara ligga och illflabba!
Sen till Malla som var sjuk. stackarn.
Sen hem till fallen. hamnade i sängen och gick inte upp förräns dagen efter när telefonhelvetet ringde!

Nu oslo! Jag och Emma har bokat biljetter till asien. MAN TACKAR! Kommer bli gaalet!

Kärlek.


Spruttor är itne min grej!

Klockan är massa, jag orkar inte sova.
Har precis legt med tån i vatten (som inte lyckades bli varmt) och tvål. Lactacyd tror jag det heter.

Jag har sagt det för, "jag ska ALDRIG mer gå till legevakten!" Ändå så hamnar jag där. Jag flyttade upp i maj. Har hunnit vara där 3 ggr själv och en gång med kusin emsan!
Nu i tisdags var det dags igen.
Förra måndagen när jag var hemma fick jag veta att det var handbollsträning. Jag tänkte att det skulle ju vara sjuktkul att gå upp och köra lite. VEM?! kan köra lite? Inte jag, jag ger allt. mina tår blir helt fucki. men vafan. spring mer tänker jag. Jag tänker även att jag måste strecha ordentligt. jag gör inte de. HAHA
går som en kratta och tårna är blå och jag vet inte vad.

Så i söndags när jag sitter på trikken så ser jag bara hur det bubblar ur höger nagel. bubblet är var, eller som man säger så fint här uppe i norge. pus(s).
Jag ringer min kära far. han tycker jag ska gå till apoteket. jag förklarar att de som jobbar på apoteket har fått sina jobb via manpower. ungefär så iaf!
å vi går till farbror doktorn istället. självklart följer emma med! hon är nästan bättre än att ha med pappa.
Vi orkar inte sitta i väntrummet utna går upp till Frittan och hämtar våra saker hon köpte åt oss:)
sen tillbaka. doktorn kommer och kollar. hon föreslår att vi kan ta bort den. nageln alltså. jag säger ja 
frågar standard frågan "måste vi ta en spruta?" känner hur det kryper i kroppen som vanligt. doktorn säger. Ja TVÅ!!! i  tån! helt serri trodde jag att jag skulle smälla av. SÅ inni vad ont det gjorde. emma frågade om hon skulle hålla mig i handen. jag sa att det var lugnt. jag bet hellre lite i den!
Jag kollade inte, emma kollade itne. men doktorn kollade och fick bort den. vilken lättnad. jag slipper gå i flippisar! dock är tån fortfarnade lika äcklig som innnan plus att den är rödare och man ser vart spruttorna suttit!

nu är jag trött. 
Jag ska jobba 9 dagar i sträck.
jag har gjort 2 av dem nu
om jag kommer orka är en annna femma.

söööva!

Lova E 

RSS 2.0